Pagina's

zondag 6 april 2014

Recept: pastasalade met pesto

Omnomnomnom, is wat ik altijd denk wanneer deze pastasalade klaar is. Super simpel, niet duur, snel klaar en handig om mee te nemen! Ik maak dit vaak op zondag klaar zodat ik het op maandag mee kan nemen naar school. Lekker als lunch!




Voor 2 personen (of mega honger) heb je nodig:

  • 1 doosje cherrytomaatjes
  • Zo'n 200 gram pasta (soort maakt niet uit - géén macaroni of spaghetti!)
  • Groene pesto - liefst zelfgemaakt
  • Hamblokjes/hamreepjes
  • 2 bollen mozzarella
  • Verse basilicum

Bereidingswijze:

  • Pasta koken volgens aanwijzing op de verpakking
  • Ondertussen tomaatjes en mozzarella in stukjes snijden en in een grote schaal doen
  • Hamblokjes in de schaal erbij doen
  • 2 flinke eetlepels pesto toevoegen
  • Pasta afgieten en met vergiet en al onder koud, stromend water houden
  • Als de pasta is afgekoeld doe je hem bij de schaal in
  • Deksel erop en even flink schudden om te husselen!
  • Tadaa, klaar! Garneren met verse blaadjes basilicum
  • Eet smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten