Pagina's

vrijdag 5 juni 2015

Recept: krokante kipwraps


Soms krijg ik ineens inspiratie voor een simpel gerecht. Dat gebeurde me laatst en de uitwerking was verrassend plezierig! Bovendien kon ik hier de sla uit eigen tuin mooi voor gebruiken (lang leve de AH moestuintjes, whoee) en had ik een aantal ingrediƫnten al in huis. Simpel, snel en lekker: wat wil je nog meer?

Benodigdheden voor 2 goedgevulde wraps:
- 2 krokante kipschnitzels (Albert Heijn) 
- 2 meergranenwraps
- Grote bladeren sla van bijvoorbeeld kropsla
- Stuk komkommer
- 2 grote kaasplakken
- Chilisaus

Wat je moet doen:
1. Verwarm de oven voor en bereid de schnitzels in de oven, volg daarvoor de bereidingswijze op de verpakking (dit is bij deze schnitzels trouwens echt een stuk lekkerder dan uit de pan!)
2. Was de sla en snijd de komkommer in reepjes. Verwijder van de komkommer de zaadlijsten om een grote hoeveelheid vocht in je wraps te voorkomen.
3. Beleg 2 wraps met de kaasplakken.
4. Als je schnitzels klaar zijn, leg je de wraps met kaas voor 2 minuutjes in de nog warme oven. 
5. Snijd de schnitzels in de lengte doormidden.
6. Haal de wraps met gesmolten kaas uit de oven en beleg met 2 repen kip, sla en de komkommerstukjes en maak het geheel af met chilisaus!

Smakelijk eten!

Tip: Je kunt de chilisaus ook los bij de wraps serveren, dan heb je beter in de hand hoeveel saus je per hap binnenkrijgt!

- So Dishlicious




Geen opmerkingen:

Een reactie posten