© So Dishlicious
Vandaag heb ik weer een recept voor jullie. Het recept is simpel, snel klaar en lekker!
In principe is ook iedere pastasoort voor dit recept geschikt, maar ik raad spaghetti of tagliatelle aan omdat de saus daar zo makkelijk aan blijft kleven.
* Op bovenstaande foto heb ik niet de juiste garnalen gebruikt. Deze zijn in dit gerecht namelijk minder geschikt.
Om te zien welke garnalen ik dan wel bedoel, kun je hier klikken voor een foto!
Voor 2 personen heb je nodig:
- 200 gram pasta
- 4 garnalen per persoon, of meer als je trek hebt. De garnalen kun je in grote diepvrieszakken kopen, dat is omgerekend een stuk goedkoper dan verse.
- Zakje rucola sla
- Romaatjes, ongeveer 150 gram
- Boursin Cuisine
- Optioneel: geraspte kaas
- Optioneel: peper
Wat moet je doen:
- Haal de gewenste hoeveelheid garnalen ongeveer 2 uur van tevoren uit de diepvries en laat op een bordje ontdooien.
- Zet een pan water op het vuur voor de pasta.
- Als het water kookt voeg je de pasta toe en volg je de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de garnalen in een beetje boter of olie, eventueel met wat verse knoflook.
- Giet de pasta af en roer er in de pan 3 flinke eetlepels Boursin Cuisine doorheen. Voeg voor extra smaak wat versgemalen peper toe.
- Meng de pasta met de romaatjes.
- Schep de pasta op de borden en leg er rucola bovenop.
- Maak af met de garnalen en strooi er eventueel geraspte kaas overheen.
Eet smakelijk!
© So Dishlicious
Garnalen zijn heaven
BeantwoordenVerwijderen